xoves, 26 de marzo de 2020

TARTA DE QUEIXO FRÍA.


Ingredientes:

-1 L de nata.
-200 g de queixo para untar.
-1 vaso de leite.
-1 vaso de azucre.
-1 sobre de callada.

Para a base:

-1 paquete de galletas María.
-2 culleres de manteiga.





Elaboración:

1. Machacamos as galletas e derretimos a manteiga. Mesturamos as dúas cousas e formamos unha base no molde con esta mestura. Reservámola.

2. Botamos todos os ingredientes nunha pota e poñémola a lume lento sen deixar de remover ata que ferva.

3. Botamos a mestura fervida no molde e esperamos a que enfríe. Cando esté fría, metémola na neveira unhas 4 horas.

4. Unha vez pasado ese tempo, desmoldamos a tarta e xa podemos adornala como máis nos guste; con marmelada, caramelo ou mel.

2 comentarios:

  1. Encántanme as tartas de queixo! Que pintaza! Eu adoito facer a versión de forno, xa a poñerei...

    ResponderEliminar
  2. Simón, cada día sorpréndesme máis!! Ahora tamén lle das a cociña!! Eu voute traer para a miña casa!!! Jijiji.Pintaza artistas

    ResponderEliminar

French omelette with chorizo

Ingredients 3 eggs 3 slices of chorizo A tablespoon of olive oil A pinch of salt Directions 1. Beat eggs and salt in small bowl unti...