xoves, 26 de marzo de 2020

Pescada rechea de gambas

Ingredientes (para 4 persoas):
-> Un pouco de queixo
-> 4 rebanadas de xamón curado
-> 1 ovo
-> 8 filetes de pescada
-> Fariña
-> Aceite
-> Sal
Ingredientes da salsa:
-> 150 g. De gambas peladas
-> 1 rebanada de xamón curado.
-> Salsa de asado
-> 4 Culleradas de salsa de tomate
-> Aceite
IMOS ALÁ!
Sazonade a pescada con sal e colocade entre cada dous filetes de pescada un pouco de queixo, unha rebanada de xamón picado, a salsa de tomate e a salsa do asado. 
 
Cociña todo xunto no forno uns minutos.
Cubre o pescado coa salsa moi quente.

A DESFRUTAR DUNHA COMIDA EN FAMILIA ESTES DÍAS MOI RICA!
* O que estea desta cor é algo sobre como cociñar a pescada.
O que estea desta cor é algo sobre a salsa.

NOA ;)

1 comentario:

  1. Creo que mañán vai tocar peixe para comer. Si me queda algo parecido colgo a foto!!Ñam ñam

    ResponderEliminar

French omelette with chorizo

Ingredients 3 eggs 3 slices of chorizo A tablespoon of olive oil A pinch of salt Directions 1. Beat eggs and salt in small bowl unti...