->
Un pouco de queixo
->
4 rebanadas de xamón curado
->
1 ovo
->
8 filetes de pescada
->
Fariña
->
Aceite
->
Sal
Ingredientes
da salsa:
->
150 g. De gambas peladas
->
1 rebanada de xamón curado.
->
Salsa de asado
->
4 Culleradas de salsa de tomate
->
Aceite
IMOS
ALÁ!
Sazonade
a pescada con sal e colocade entre cada
dous filetes de pescada un pouco de queixo, unha rebanada de xamón
picado, a salsa de tomate e a salsa do
asado.
Cociña
todo xunto no forno uns minutos.
Cubre
o pescado coa salsa moi quente.
A
DESFRUTAR DUNHA COMIDA EN FAMILIA ESTES DÍAS MOI RICA!
*
O que estea desta cor é algo sobre como
cociñar a pescada.
O
que estea desta cor é algo sobre a salsa.
NOA
;)

Creo que mañán vai tocar peixe para comer. Si me queda algo parecido colgo a foto!!Ñam ñam
ResponderEliminar