venres, 27 de marzo de 2020

LASAÑA DE POLO

Ingredientes
- Polo Asado
- 3 ovos
- Cebola
- Tomate frito
- Queixo de fundir

Para a bechamel
- Unha cucharada de aceite de oliva
- 50g de mantequilla
- 800mL de leite
- 110g de fariña


Elaboración:


Coller un polo asado, separar a carne e desmenuzala quitando toda a pel e os osos.

Coller tres ovos e cocelos e cando estén cocidos quitarlles a cáscara.
 Para facer a bechamel tes que coller unha culleirarada de aceite de  oliva, 50 g de mantequilla e quentar 1 minuto para derretir.

Añadir 110 g de fariña e remover, añadir leite, sal e una pizquiña de  pementa e remover ata que adquiera a consistencia desexada.

Mezclar o polo cunha lata de cebola frita, botar un bote de salsa de  tomate e engadir a bechamel. Poñer unha capa de placas de lasaña e unha capa do relleno, repetir varias veces e poñer, para terminar, unha capa de queixo.


3 comentarios:

French omelette with chorizo

Ingredients 3 eggs 3 slices of chorizo A tablespoon of olive oil A pinch of salt Directions 1. Beat eggs and salt in small bowl unti...