LASAÑA DE POLO
Ingredientes
- Polo Asado
- 3 ovos
- Cebola
- Tomate frito
- Queixo de fundir
Para a bechamel
- Unha cucharada de aceite de oliva
- 50g de mantequilla
- 800mL de leite
- 110g de fariña
Elaboración:
Coller un polo asado, separar a carne e desmenuzala quitando toda a pel e os osos.
Coller tres ovos e cocelos e cando estén cocidos quitarlles a cáscara.
Para facer a bechamel tes que coller unha culleirarada de aceite de oliva, 50 g de mantequilla e quentar 1 minuto para derretir.
Añadir 110 g de fariña e remover, añadir leite, sal e una pizquiña de pementa e remover ata que adquiera a consistencia desexada.
Mezclar o polo cunha lata de cebola frita, botar un bote de salsa de tomate e engadir a bechamel. Poñer unha capa de placas de lasaña e unha capa do relleno, repetir varias veces e poñer, para terminar, unha capa de queixo.
Carambas!! Pero que pintaza!! Espero que non se che olvidara ningún ingrediente Gabi!!jijiji.
ResponderEliminarque boa pinta!
ResponderEliminarQue pintaza! Gabi, a ver cuando invitas!!!
ResponderEliminar