xoves, 9 de abril de 2020

Miniquiches de espinacas

Ingredientes (para 4 persoas)
1 ou. 2 bolsas de obleas de empanadillas.(depende do tamaño do molde).
Espinacas (ao gusto).
4 ovos.
200 ml de tona.
Queixo relado. (ao gusto).

Preparación:
poñemos as obleas nos moldes con coidado de non rompelas.
Lavámos as espinacas, partímolas en anaquiños coas mans e enchemos os moldes de espinacas.
Batemos os ovos coa tona, unha vez está todo ben mesturado vertemos a mestura no molde. 
Cando teñamos os moldes cheos, cubrímolos por riba con queixo relado.
Por último, metémolos no forno 20/25 min a 200 graos(o forno debe estar quente, polo que debemos prendelo 5 minutos antes de usalo).
 E agora...a comer!!!








2 comentarios:

  1. As espinacas son moi boas porque nos aportan moitas vitaminas mais eu non poido con elas e teñoas que disfrazar con algo sempre, probarei este quiche !

    ResponderEliminar
  2. Ainara, este quiché está ben rico!!!😋
    Se ves que tal, tamén se poden substituir por outras cousas ou botarlle menos espinacas.
    Gorka☺️
    👉🏻👌🏻🤞🏻k ✊🏻

    ResponderEliminar

French omelette with chorizo

Ingredients 3 eggs 3 slices of chorizo A tablespoon of olive oil A pinch of salt Directions 1. Beat eggs and salt in small bowl unti...