luns, 20 de abril de 2020


Flores  de masa follada

Ingredientes:
- Masa follada
- Marmelada
- Cabelos de anxo
- Xeado
- Azucre

Preparación: IMOS ALA!!!
Colle a masa follada e corta a masa follada en cadrados.
En cada esquina marca unha segunda esquina por debaixo. Agora debes poñer marmelada e cabelos de anxo no centro. Colle a masa follada que hai entre as esquinas e unifícaas cuns dedos pegando a
masa. Pon azucre por enriba.
Agora xa toca metelo no forno.
180º quince minutos no forno.



Agora vos preguntaredes onde está o xeado... Está de acompañamento! Non tedes porque poñelo. Podedes poñer outras moitas cousas. Desfrutadeo!

Esta receita é da miña avoa.

3 comentarios:

  1. Que bóa pinta!
    Vou a probar a facela na miña casa.
    Parece unha receita simple e sabrosa.
    :-)

    ResponderEliminar
  2. Ai, pois eu prefiro poñerlle xeado e quitarlle a marmelada, ja,ja. Adaptarei a receita ós meus sabores preferidos porque ten moi boa pinta. 😂

    ResponderEliminar
  3. Xa. É buenisima. A mín encantame para o postre. Ñam...

    ResponderEliminar

French omelette with chorizo

Ingredients 3 eggs 3 slices of chorizo A tablespoon of olive oil A pinch of salt Directions 1. Beat eggs and salt in small bowl unti...