luns, 20 de abril de 2020
Albóndegas con arroz.
Ingredientes para as albóndegas:
500 g de carne picada de porco.
500 g de carne picada de tenreira.
Cenoria relada.
Media cebola relada.
3 dentes de allo relados.
Mesturamos todos os ingredientes das albóndegas e facemos con eles pelotas de un tamaño axeitado.
Ingredientes para a súa preparación:
Un pemento verde.
Un pemento vermello.
Un pemento amarelo.
Unha ou dúas cenorias.
Champiñóns.
Chícharos.
Arroz.
Sal.
Viño branco.
Caldo de Avecrem.
Preparación:
Unha vez mesturados todos os ingredientes e feito con eles pelotiñas dun tamaño axeitado, preparamos unha pota e engadímoslle un pouquiño de aceite, cando o aceite esté un pouquiño quente, enfariñamos as albóndegas e botámolas na pota para que se douren. Mentres se están dourando, se vemos que se pegan engadimos un pouquiño de viño branco e imos engadindo pemento vermello, pemento verde e pemento amarelo cortado en cachiños pequenos; engadimos tamén cortado en cachiños pequenos dúas cenorias e champiñóns cortados en láminas e os chícharos.
Cada certo tempo se é preciso, engadimos un chorriño de viño branco ou un caldo de Avecrem. Deixamos todo esto no lume entre 30 e 40 minutos.
Pasado este tempo engadimos o arroz e deixámolo 15 minutos e engadimos sal.
E agora... a comer!!!
Subscribirse a:
Publicar comentarios (Atom)
French omelette with chorizo
Ingredients 3 eggs 3 slices of chorizo A tablespoon of olive oil A pinch of salt Directions 1. Beat eggs and salt in small bowl unti...

-
PIZZA AO ESTILO DE XAVIER INGREDIENTES: . Masa precociñada para pizza . 1 tomate . Mozzarela fresca (2 p...
-
INGREDIENTS: -A SLICE OF CHESSE -A JAR OF JAM -A BOTTLE OF KEPTCHUP -A BOTTLE OF MUSTARD -2 SLICES OF BREAD STEP 1: put the ...
Ningún comentario:
Publicar un comentario