400 gramos de polo
 1 pemento verde e outro vermello
 1 cebola
 1 vasiño de arroz branco
 8 pan de fajitas
 Sal
 Viño branco
 Salsa picante para fajitas
PREPARACIÓN
 Picar o pemento e a cebola en xuliana.
 Cortar o polo en tiras.
 Engadir aceite na tixola. Botar a cebola e o pemento na tixola e deixalo pochar.
 Cando estén feitos botar o polo en tiras.
 Cando o polo este dourado engadir sal pementa negra e viño branco.
 Deixar reducir o viño .
 Por outra parte coller un cazo e botar un pouco de aceite, un vaso e medio de arroz e tres vasos de auga.
 E deixar o arroz facerse.
 Unha vez feito, coller o pan e meter dentro o que anteriormente cociñamos.
 E por último engadirlle salsa mexicana.
 E listo para comer.
HUGO SALGADO
Teño que decir que as fajitas son unha das miñas comidas favoritas
ResponderEliminarGracias pola receita Hugo!😍