Ingredientes (para 4 persoas) :
4 ovos.
250 g de azucre (un vaso).
375 g de fariña(un vaso e medio).
200 ml de tona.
Un sobre de fermento.
Un pouco de manteiga para o molde.
Fideos de chocolate.
Preparación:
1. Bate os ovos co azucre, engádelles a tona e mestura ben. Vai botando a fariña e o fermento pouco a pouco sen deixar de remexer.Engade uns poucos fides de chocolate a masa(a gusto do consumidor, pero sen pasarse). Avisa a unha persoa adulta para que quente o forno a 180ºC.
2. Unta o molde cun pouco de manteiga, bótalle a masa que fixeches e enforna durante 45 minutos.
Nota: despois de untar con manteiga o molde, espolvorea tamén con fariña.
E agora si... A comer!!
Que boa pinta! Mandade un anaquiño para aquí... jeje
ResponderEliminarMandámoscho cunha lechuza 🦉 que elas si que poden sair 😜
ResponderEliminarGorka.
👉🏻👌🏻🤞🏻k ✊🏻